Politika kolačića za SMASHIT - Prva soba za razbijanje

Ovo je Pravila o kolačićima za SMASHIT - Prva soba za razbijanje, dostupno s www.smashit.hr

Što su kolačići

Kao što je uobičajena praksa kod gotovo svih profesionalnih web-mjesta, ova web-lokacija koristi kolačiće, male datoteke koje se preuzimaju na vaše računalo, kako bi poboljšale vaše iskustvo. Ova stranica opisuje koje informacije prikupljaju, kako ih koristimo i zašto ponekad trebamo pohraniti te kolačiće. Također ćemo dijeliti kako možete spriječiti pohranjivanje tih kolačića, no to može umanjiti ili "razbiti" određene elemente funkcionalnosti web-lokacija.

Za općenitije informacije o kolačićima pogledajte članak Wikipedije o HTTP kolačićima.

Kako koristimo kolačiće

Koristimo kolačiće iz više razloga navedenih u nastavku. Nažalost, u većini slučajeva ne postoje industrijske standardne opcije za onemogućavanje kolačića bez potpunog onemogućavanja funkcionalnosti i značajki koje dodaju na ovu web-lokaciju. Preporučuje se da ostavite sve kolačiće ako niste sigurni trebate li ih ili ne u slučaju da se koriste za pružanje usluge koju koristite.

Onemogućavanje kolačića

Možete onemogućiti postavljanje kolačića podešavanjem postavki u pregledniku (pomoć za preglednik potražite u pomoći preglednika). Imajte na umu da će onemogućavanje kolačića utjecati na funkcionalnost ove i mnogih drugih web-lokacija koje posjećujete. Onemogućavanjem kolačića obično ćete onemogućiti određene funkcije i značajke ove web-lokacije. Stoga se preporučuje da ne onemogućavate kolačiće.

Kolačići koje smo postavili